Drie weken MMS | óf het werkt niet, óf ik ben hartstikke schoon

Schermafbeelding 2016-04-25 om 11.12.31

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar mijn MMS ervaringen, hier een korte weergave. Mijn motivatie was het sneller verwijderen van zware metalen. Ik vermoed namelijk dat kwik een rol speelt bij de cataract aan mijn rechteroog. Ik had lange tijd nogal wat amalgaam in mijn mond. En liet dat ook nog onbeschermd verwijderen.

De aanloop
Tijdens het langzaam opbouwen van de hoeveelheid druppels naar drie van elk flesje per keer (ik begon met één druppel van elk op de eerste dag, twee van elk op de tweede en vanaf de derde drie van elk), ervoer ik geen enkele verandering. Behalve dan dat ik honger had overdag. Omdat je bij protocol 1000 acht keer per dag een hoeveelheid MMS inneemt en je tussendoor alleen kleine hoeveelheden eten kunt nuttigen -liefs precies na een half uur-, schoot dat er nog wel eens bij in. Ik zette al een timer voor elk uur dat ik het spul moest innemen. Om nou ook nog een timer halverwege te zetten, vond ik niet werkbaar. Er moet immers ook nog gewerkt worden af en toe…

Niet lekker
Er wordt veel geschreven over de vieze smaak van MMS, nou die vond ik eigenlijk wel meevallen. Je drinkt zo weinig water met daarin de oplossing, dat je het eigenlijk alweer achter de kiezen hebt voordat je neus geïrriteerd raakt. Zelfs de acht keer per dag leverde geen probleem op, althans in het begin. De laatste dagen van de derde week zag ik inmiddels wel op tegen weer zo’n ‘niet-lekker’ shotje.

Lichamelijke reacties
Na het opbouwen, gedurende de eerste week zag ik dat mijn ontlasting een grijsgroene kleur had. De lever aan het werk. Ik heb dat wel vaker gezien tijdens detox- of vastenperiodes, dus maakte me daar helemaal niet druk om. Daarbij veranderde die kleur weer naar normaal na ongeveer een week.

Vervolgens merkte ik helemaal niets. Geen hoofdpijn, geen duizeligheid, geen diarree, nada. Na de tweede week heb ik bisschop Steven Soeten een mail gestuurd om te checken of ik misschien iets fout deed bij het prepareren. Dat was niet zo. Hij opperde dat ik dan vier druppels van elk per keer kon proberen. Ik proefde even aan die gedachte maar liet hem varen. Als het protocol over drie druppels spreekt, waarom zou ik dan naar vier gaan? Ik hoef toch niet persé een vervelend verschijnsel op te roepen?

De kerk
Soeten is trouwens bisschop van de Genesis II kerk, opgericht door Jim Humble, de man die zich al jaren inzet voor de verspreiding van MMS (op de foto bovenaan). Als kerk heb je namelijk vrijheid van meningsuiting. Daarmee ontloop je in de VS een welhaast zekere gevangenisstraf. Want als je claimt dat iets een genezende werking heeft en het is geen geregistreerd medicijn, dan heb je echt een groot probleem in de VS (en in de toekomst ook in Europa).

Enige verandering na drie weken
Mijn enige merkbare verandering na drie weken MMS gebruik, was dat ik een aantal kilo’s was kwijtgeraakt. Doordat ik de eerste weken tussendoor niet toekwam aan eten. De derde week heb ik dat advies daarom iets minder nauw genomen en tussen de innames door gegeten. Ook al was het een kwartier vóór de volgende inname.

Bewijs?
Onderwijl ben ik op zoek gegaan naar mensen en bronnen die me konden helpen om onafhankelijk bewijs te leveren voor de theorie van MMS. Want het verhaal intrigeert me wel! Ik heb een website doorgekregen waar de werking grotendeels wordt bevestigd… in de waterzuiveringswereld. Nu nog iemand vinden die kan uitleggen of dat ook zo in het menselijk lichaam werkt en hoe de Chloordioxide het verschil tussen een schadelijke bacterie en een ondersteunende, lichaamseigen bacterie kent. Tips zijn welkom!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: