Expeditie zelfgenezing | cataract definitief niet opereren

mms_kit

Nu wordt het dan wel écht veel werk, gezond worden. Ik ben zojuist gestart met een MMS kuur waarbij ik elk uur een hoeveelheid MMS oplossing moet drinken. En dat drie weken lang!
En rondom die innames mag ik geen anti- oxidanten tot me nemen omdat dat de werking van het spul zou neutraliseren. Dat betekent dat ik alle mineralen en vitamines die ik sinds een kleine maand slik, even on hold moet zetten tot laat in de avond, als de MMS is uitgewerkt. Dat betekent ook tussendoor geen fruit en geen groentes waar veel anti- oxidanten inzitten.

Dat zijn er nogal wat, kijk maar eens naar de foto hieronder (foto van website mens-en-gezondheid). Dat moet ik nodig een bestuderen wil ik niet verhongeren de komende tijd. Ik had gedacht om me drie weken lang aan zelfgemaakte, van bouillon getrokken groentesoep te laven namelijk.

Schermafbeelding 2016-01-29 om 11.38.18

De eerste indruk, de smaak valt mee!
Na me online geïnformeerd te hebben op diverse website en het boek (in pdf) van de ontdekker van MMS te hebben gelezen, was ik voorbereid op een vreselijk nare geur en smaak van het drankje dat ik ging innemen. Nauwelijks iets van gemerkt. Misschien komt het omdat ik jaarlijks een leverreiniging kuur doe en daarbij een aantal glazen water met bitterzout achterover moet slaan. Dát is pas erg. Dan moet je een heel glas opdrinken! Nu was mijn inname maar 30 ml. Gaandeweg wordt dat na drie dagen ook 120 ml, dus even afwachten hoe het dan smaakt. Onderwijl is het bijna een uur geleden dat ik mijn eerste dosis nam en voel ik onderaan mijn slokdarm, ter hoogte van mijn middenrif een soort drukkend gevoel. Alsof er iets terug omhoog wil. Maar dat gaan we niet doen, er moet over vijf minuten juist weer een glaasje bij!

MMS is een controversieel product
Volgens de ontdekker gaat het om een natuurlijke, super krachtige detoxer en zijn er miljoenen mensen over de wereld die het gebruik(t)en. Hij beweert dat zowat alle chronische ziektes ermee te genezen zijn, tot kanker aan toe. Preciezer gezegd, beweert hij niet dat het middel de ziektes geneest, maar dat het middel het lichaam van alle schadelijke, ziekte veroorzakende micro-organismen ontdoet waardoor het immuunsysteem zijn werk weer aankan. Het is dus geen geneesmiddel, maar een reinigingsmiddel. Schadelijke bacteriën, virussen, schimmels en zelfs zware metalen zijn naar verluid niet veilig voor de oplossing die door de bloedbaan door heel het lichaam wordt vervoerd. Een schoonmaak duurt drie weken en tot maximaal enkele maanden in geval van een zeer ernstige aandoening. Klinkt goed niet? Als ik meneer Bayer zou zijn, zou ik me hier ook wel een beetje druk om maken…

Hijzelf, meneer Jim Humble, heeft bewijs dat er in Afrika bij een klinisch onderzoek met medewerking van het Rode Kruis, 154 mensen binnen 24 tot 48 uur van malaria afkwamen met zijn middel. Het onderzoek moest aantonen of Humble’s beweringen nou wel of niet waar waren. De onderzoekers waren verbaasd, opgetogen en reporteerden aan de secretaris generaal van het Rode Kruis in Oeganda. Guess what? Na enig treuzelen kwam het Rode Kruis naar buiten met de verklaring dat ze gedissocieerd wilden worden van het onderzoek en later zeiden ze zelfs dat ze niets van doen hadden met het klinische onderzoek. Maar, er was een video opname gemaakt in opdracht van het Rode Kruis. En die video is ongewild naar buiten gekomen en staat nu op Youtube. Kijk hier en zie het wonder!

Aartsbisschop Humble
Van de andere kant heeft Humble in zijn vaderland een heuse kerk opgericht -de Genesis II Church of Health & Healing- omdat hij alleen daarmee gegarandeerd vrijheid van meningsuiting kreeg. Want ze zijn niet blij met hem in de VS, dat is wel duidelijk. Een vriend van aartsbisschop Humble, die met hetzelfde middel een bedrijf had opgericht om in Afrika verder te borduren op het wondere werk van Humble, kreeg vorig jaar een vonnis van 37 (!) jaar opsluiting van de rechter. Hier kun je daar meer over lezen. Het zou zomaar kunnen dat dit schaap koste wat kost geëlimineerd moest. Er zouden er anders zo nog maar meer over de dam kunnen komen.

Op zoek op het Nederlandse net valt meteen de Tros Radar bijdrage op. Gesteund door enkele topdeskundigen -RIVM, nVWA- geven zij aan dat het product schade kan toebrengen aan je lijf, erger nog, dat het zeer gevaarlijk kan zijn. En de voorzitter van Skepsis doet uiteraard een flinke duit in het zakje door over een groot gevaar te spreken en één van de MMS grondstoffen te vergelijken met bleek, chloor dus. Dat klopt echter niet, want MMS werkt op basis van CLO2 (chloordioxide) en bleek heeft de scheikundige samenstelling van NaClO (natriumhypochloriet). Maar het schrikt wel lekker af, toch? Echter, bij wat ik gelezen heb aan waarschuwingen en verhalen over het kwakzalverij gehalte van het middel, komen de ‘topdeskundigen’ bij nVWA niet verder dan dat je van het gebruik overgeven, misselijkheid en diarree kunt krijgen. Niet precies zaken die een patiënt met ernstige chronische klachten afschrikken. Behalve het overgeven, typisch zaken die ik herken van mijn eerdere ontgiftingen tijdens vastenkuren en leverreinigingen.

Cataract oftewel grijze staar
Waarom ga ik dit avontuur in godsnaam aan? Omdat ik heb besloten om geen operatie te ondergaan voor een vergevorderde cataract in mijn rechteroog. In plaats daarvan is mijn aandoening een startsein geweest voor een nieuwe expeditie. Die van zelfgenezing. Nu is die zoektocht niet helemaal nieuw voor me, ik doe immers al meer dan tien jaar aan zhineng qigong, een Chinese bewegingsmeditatie waarin genezing een grote rol speelt. Daarbij, als ik in de afgelopen tien jaar vijf keer bij de huisarts ben geweest voor mezelf, is het veel. En van die vijf keer, ben ik drie keer niet adequaat geholpen: Staar twee keer (!) niet in beginstadium herkend, niet werkzame pillen bij B12 tekort gekregen en een verzoek om een afspraak met een specialist te maken, is niet aan het ziekenhuis doorgegeven. Die ervaringen sterkten me in mijn overtuiging dat je meestal niets hebt aan een huisarts.

Veel te laat, maar beter laat dan nooit
Die specialist waarbij ik een afspraak wilde, was de oogarts. Ik wilde de voortschrijding van de cataract in percentages uitgedrukt krijgen. Om een soort van nulpunt te hebben aan het begin van mijn natuurlijke aanpak. Nou ja, begin….
In juni 2014 bezocht ik voor het eerst een oogarts hier in de buurt en direct daarop een Duitse expert. Ik dacht toen nog dat ik een defect aan mijn netvlies had. De Duitse Gründlichkeit hielp me uit de droom. Ik had voor 65% cataract aan mijn rechteroog. En volgens herr doktor had ik anderhalf tot twee jaar totdat ik blind zou zijn aan dat oog. Iemand ooit van nocebo gehoord? :0 Ik ben nu anderhalf jaar verder en ik moet zeggen, ik zit goed op schema. Door allerlei omstandigheden heb ik mijn oog niet de aandacht gegeven die het verdiende. Pas vier maanden geleden heb ik mezelf een schop onder de kont gegeven en ben ik -in eerste instantie ook nog vooral op mentaal en energetisch niveau- aan het werk gegaan.

Dankbaar voor mijn staar
Het klinkt waarschijnlijk raar, maar ik ben mijn oog echt dankbaar. Dankbaar omdat die de last van de ziekte draagt. Dankbaar omdat het te overzien is, omdat ik niet een ernstiger ziektebeeld kreeg. Ik had wel dood kunnen zijn. Mijn oog heeft me al zoveel laten zien, ondanks dat de zichtfunctie aangetast is. Ik ging tijdens meditaties naar binnen, ik las Beerlandts’ Sleutel tot zelfbevrijding, ik dompte me tijdens zhineng onder in totale liefde voor elke cel. Telkens kwam er een nieuw inzicht, telkens nóg een laag dieper, of nog een laag verder misschien. Meer en meer verbonden met whatever is out there. Bewustzijn, het veld van liefde, het qi- veld, de nulpunt energie, hoe je het noemen wilt.

Amalgaam en staar
En toen kwam ik eind november als bij toeval -haha, niet dus- twee mannen tegen die plannen op gezondheidsgebied hadden. Die vooral op het fysieke vlak bezig waren: cryosauna, Bemer technologie, voetendetox. Het zette mij ongemerkt op het spoor van het fysieke aspect (thank you guys!). Wat heeft mijn lichaam nodig? Ik vond een aantal ongelooflijk interessante aanpakken welke ik inmiddels in mijn leefwijze heb geïmplementeerd. De laatste spruit daarvan is de MMS. Omdat ik het vermoeden heb dat mijn cataract te maken kan hebben met het laten verwijderen van zes amalgaam vullingen eind 2013. Die mogelijkheid kwam ik niet alleen tegen op het net, die link legde ook dr. Swarwout in zijn boek Cataract solutions.

Ik slik me dus sinds begin dit jaar te pletter aan Selenium, dat nodig is om kwik uit je lichaam te verwijderen. Waarvan we bijna allemaal te weinig hebben, dus standaard een pot selenium in het keukenkastje is een goed idee. Ik slik nog veel meer want dr. Swartwout is en excellente onderzoeker en die heeft tot in detail uitgelegd welke voedingssupplementen nuttig zijn bij de diverse vormen van staar. Verder heb ik heel spannende druppels gevonden van een Russisch arts, die beweert dat deze de cataract uiteen laat vallen na verloop van tijd. Vast ook onzin volgens topdeskundigen. Mijn Duitse herr doktor vindt in elk geval van wel.

In een mail van twee weken geleden schreef hij me het volgende: “Nach einer Lösung, daß sich die Linse nicht eintrübt, wird intensiv geforscht, ohne das bisher eine Lösung gefunden wurde. Eine subcapsuläre Trübung wird sich in keinem Fall auflösen, was immer Sie auch versuchen!” Vrij vertaald:”Er wordt druk gezocht naar een oplossing om de staartvorming te voorkomen. De staar- eigen bewolking zal zich echter nooit vanzelf oplossen, wat u ook probeert.” Ooit van nocebo effect gehoord, beste herr doktor? :0

Maandenlang zelfonderzoek vs tien minuten operatie
Mijn hele leven ben ik overtuigd van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ik dacht twee jaar geleden een middelvinger recht die krom was gegroeid nadat ik hem brak en zeven weken met een spalkje liep. Ik genas zeven jaar geleden enorme pijn in mijn onderrug waar de tussenwervelschijven welhaast verdwenen zouden zijn -volgens mij zijn ze door zhineng en intentie inmiddels gewoon weer aangegroeid. En nu is de uitdaging misschien ietwat groter. Of eigenlijk geloof ik dat niet, ik denk eerder dat ik enigszins laat ben gestart met mijn expeditie zelfgenezing. Om eerlijk te zijn heb ik het er daarom best druk mee. Alles moet nu maar tegelijkertijd.

Als je mijn inzet vergelijkt met een operatie van pakweg tien minuten, dan moet het toch een bijzondere drijfveer zijn die me hiertoe aanzet. Soms denk ik dat het niet meer is dan de simpele gedachte ‘als ik het niet doe, doet niemand het en weten we het nooit’. Vaker voel ik me geroepen om de natuurlijke en weggecijferde, eeuwenoude, werkzame geneeswijzen te verdedigen -overtuigd van de vernietigende macht van big farma. Sinds kort ervaar ik iets van een roeping, een taak die ik te vervullen heb om de mens terug te brengen naar zelfgenezing. En omdat dat zo’n hele grote missie is, begin ik gewoon lekker op de vierkante centimeter. Met mijn mooie, altijd opmerkzame, om aandacht schreeuwende rechterpoort naar de ziel.

Inmiddels heb ik zeven glazen achter de kiezen vandaag. Er is weinig veranderd vanaf het begin. Het drukkende gevoel bij het middenrif is er nog en o, ik voel net mijn voorhoofd, dat is redelijk warm. Nog een uur en dan ga ik lekker mijn soepje eten.

Wordt vervolgd.
Wil je op de hoogte blijven van mijn MMS ervaring, meld je dan als volger op deze site aan. Dat kan onderaan de pagina.

Advertenties

  1. Lida hoekstra

    Ik wil graag je ervaring met mms volgen en contact houden, want dan ga ik het ook doen.

  2. Lea

    Interessant allemaal. Hier ook gediagnosticeerd net staar na vitrectomie.

  3. Hey Lida, sorry, ik zie je bericht nu pas. Als je wilt stuur je me een mail, dan maken we een afspraak om een uit te wisselen. hug[at]texrijnders[punt]nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: